..

 

inget att skriva


Söndag igen

 
Söndag igen, hittils har jag badat, gjort frukost till mig och mamma, latat mig och varit på badet med Wilma och Angelica, nu ska jag äta, sen rullar bilen mot Pärla där jag ska vara heelt själv *suck* hoppas Pärla sköter sig idag, hon måste ju leva upp till sitt namn!
 
insåg just att bilden inte alls passar in i inlägget nu säver jag bara två saker för att komma undan 
#YOLO #SWAG

Likes

It's all about likes   bekräftelse.  "Gilla min profilbild så beskriver jag dig med 3 ord i chatten" , gilla min profilbild så gillar jag din" , "gilla den här statusen så skriver jag "vårens,," i din logg " " kommentera den här statusen med ett hjärta så gillar jag din kommentar om du ser bra ut" " gilla om jag ser det minsta lilla bra ut" Ja ni fattar listan kan bli lång. Gud vad mycket likes betyder för folk.
 
En liten knapp som det srår "gilla" på och en siffra som visar hur många som har tryckt gillaknappen. Patetiskt i mina ögon, en sak som är ännu mer patetisk är folk som säger "jag har bara 60 likes" herregud, en profilbild.. 1 like är bättre än inget, om det nu skulle ha stått siffran 60 där så betyder det att 60 stycken facebook nördar eller eventuella stalkers har tryck på en knapp, värdefullt, gud vilken bekräftelse. 
 
Behöver ni likes på en fucking ansiktsbok för att få bra självförtroende och få bekräftelse på att du ser bra ut. Det räcker att du själv är nöjd, vad dina vänner på facebook tycker spelar ingen roll. 
 
Stupid world
 

girlfriend

 
 
Denna goding kommer att ligga på sätet när jag flyger till Rohdos i juni, det var min mamma som beställde den åt mig, visste inget men jag blev jätteglad! kanske ska köpa someday också men det kanske blir på hemvägen? vi ser ju! Nu börjar jag tagga Rohdos, en månad och några dagar kvar taggtaggelitaggtagg
 
 

Rubrik

 
Drar mig till Elvis och Emmy, det var hur länge sen som helst jag var med dom sist, typ innan jul? nog för att jag träffar Elvira i skolan men det är inte samma sak ;) vet inte vad vi har för plan, dom skulle hoppa några pållar sen vet man ju aldrig vad vi hittar på;) 

Mys

 
Har köpt två frida tidningar, nu väntas det tacogratäng till middag och dimetårta till efträtt! vet inte vad jag ska göra idag, kanske våldgästar någon kompis eller så kryper jag ner i ett bad med hårinpackning, beslutsångeest! 
Missade helt att en av frida tidningarna endast handlade om Justin, köpte den i hopp om att dom hade skirvit något om Yohio, och nej jag kollade inte på omslaget så mycket det var en frida special ju! Jajaj men lär sig något nytt varje dag,  får väl bläddra igenom den i alla fall, har ju trotts allt betalat för den ;) 
 

shopping

 
 
Drar till storheden med mamsii, först och främst är det mat som ska inhandlas men vi ser ju om jag råkar få med mamma in på någon lite roligare äffär så att säga.. Hoppas ni får en helt awesome helg! ♥

I mina lurar

 
 
Såå bra! Heidi visade mig den här låten för ganska länge sedan men det var först igår som jag började lyssna på den och tycka att den var bra! för ett år sedan så var Avril Lavigne min största idol, sen vet jag inte vad som hände men det bara rann ut i sanden, tiden gick och sedan kom Yohio.. ♥ HAHA dör vad fult det här inlägget blev

Så mig

 
Hahah händer alltid mig, ingen blir "rädd" för mig när jag är sur/arg för jag har en fårmåga att slänga ur mig saker som räknas som roliga när jag är förbannad. 
 
 
Typ jag och Angelica.. Hon är som mig, hon säger också roliga saker när hon är "mad" eller ja hon är alltid rolig! det finns ett undantag, det är när hon har ont i huvudet eller läser långa blogginlägg, då går det inte att få kontakt med människan. När vi ändå pratar om Angelica, för att komma till hennes blogg,, tryck på "I CAN ALWAYS MAKE YOU SMILE" bilden! ♥

Ny dag

Tidsinställt
 
 
Bilden talar.
 
Eftersom att det här inlägget är tidsinställt så har jag ingen aning om vad jag gör idag, antingen så ligger jag hemma döende eller så går jag till skolan säger "yippi jag är frisk" och sen inte så mycket mer. Hoppas ni får en helt underbar fredag och har en grym helg framför er!
 
BE AWESOME TODAY


Det jag vill mest av allt just nu

1
 
Jag vill ha sommar, saknar att kunna gå ner till stranden och ta ett sista dopp för dagen och att ha sommarkläder!
 
 
2
åka till stugan, okej det hänger väl ihop med sommaren lite men jag har en plan för den här sommaren och det är att kicka ut min morbror från en av stugorna och ha den helt själv, Becka goes evil? 
(random bild som  inte alls har med stugan att göra)
 
3
Schoppingresa med mina kompisar. Det har jag alltid velat göra, åka till något lyxigt ställe, bo på hotell och ha en massa pengar som man kan slösa!
 
 
 

Nystart

Hej! det känns som att jag fick en ganska dålig start här på blogg.se så jag tänkte ta nya tag, nu har jag ny design, den får duga ett tag! gillar den betydligt mycket bättre än den förra, den här är mer crazy, mer mig helt enkelt! aå nu kör vi igång och jag ska göra mitt bästa för bra uppdatering och bra inlägg. Vi börjar om 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 NU!
 

Like a boss

 
Måste säga att det var den roligaste skoldagen på länge idag, hade feber inatt men kämpade mig till skolan i alla fall och det ångrar jag inte en sekund! Nog för att febern har stigit men skit samma I just want 2 have fun okok? När jag var påväg hem från skolan skämmde jag ut mig en aning genom att ramla i lera, hoppas att inte killarna som var ute och lekte märkte något för det måste ha sett extremt klumpigt ut.. 
 

Dagens vill ha

 
Ziperall hoodie eller vad man ska säga, den kostar 499:- på Ziperall.se
 

alone @ skolan

 
 

Awesome

 
 
 
 
Grym helg! i lördags var jag på shopping och såg Yohio, köpte en till skiva som jag fick signerad. Idag började jag dagen med världens härligaste och längsta sovmorgon. Inte. Vaknade kl 8 för att åka till Pärla och rida lektion, det gick väl bra, kände för att testa min säkerhetsväst så jag flög av. Eller asså, Pärla bockade av mig i galoppen.. 
 
Efter stallet så duschade jag osv sen åkte jag till Teknikens hus för att träffa snygg Hampe. Riktigt nice!
 
Ni får ha det så bra, själv ska jag gå och dumförklara mig själv som har ätit nötter fast jag inte tål. 
 

Space

 
Angelica och Brama till vänster och Wilma och Adam till höger.
 
 
Angelica och Brama.
 
Är inte så nöjd med den sista bilden men men.
 
 

Fly

 
 

wings

 
Min fina kompis Angelica vill tipsa er om att denna fina tröja är på rea på gina för 99:- 
 
 

seg onsdag

 
Seg segare segast, den här dagen har inte varit kul, kolla på när mina kompisar badar fattade inte ens meningen med att jag var där. Snart kommer Angelica hit och är med mig, jag ska försöka plugga so men det lär ju gå åt skogen.

yesyes


inspo

 
 

Nerd style

 
Nörd briller från modekungen 109 kr
 
 
Nerd tröja från missme 199:- 
 
 

16 april

 
Fint Rebecca fint
 

Dagen är planerad efter skolan så ska jag stanna i stan för vi ska in till stan med skolan, ska gå på gymmet och pressa mig själv, taggad tjej 123 . Det blir en stallfri dag, efter gymmet blir det nog  att göra skolarbete.
 
Höjdpunkten på dagen blir gymmet resten blir ganska tråkig. 
 
Vad ska ni göra idag? 

Enkelt men fint

 
Jag tycker att det här tränset från horze är jättefint, det duger ju helt klart till att rida med hemma och varför inte på tävling, det hade ju funkat. jag skulle dock ha bytt panndand på det, kanske till detta.
Tränset skulle bli mer "pimpat" då. 
 
 

I love horses


Prinsessan har det bra

 
Svampens nya ägare hörde av sig i helgen, hon sa att det gick bra med henne och att hon rids för fullt. Det känns hur bra som helst att hon har kommit till en familj som älskar henne lika mycket som vi gör, men det är ju klart att jag saknar henne hon var ju som speciell, ponnyer som henne växer inte på träd. Men jag är ändå glad över hur det blev, svampen har ett jätte bra hem och ägare och jag har börjat sköta en riktig Pärla! ♥

Tidsinställt

Tänkte berätta lite om gårdagens pass på Pärla. Började på planen, mamma höll lite lektion och fotade medans jag försökte hitta knapparna, det gick faktiskt riktigt bra. Sen skulle det vara lektion på planen så jag red ut med Sanna, vi skrittade bara då underlaget inte var det bästa, så om man sammanfattar hela passet så var det dressyr på banan och en mysig skritt tur i skogen. 
 
 
Vi får se vad jag och Pärla hittar på idag ;) 

We're the perfect two

 

On my way

Tja, ska till pärla idag igen ska rida på banan och träna samma saker som igår. Ska fota så det kommer nog garanterat fler bilder på sötnosen, har egentligen inget vettigt att skriva men ville bara uppdatera er lite. 
 
 
Lånade bilden av Emmah. 

Morning in stable

 
Idag red jag Pärla för första gången, det gick super bra, över förväntan! Höll mig till skritt och trav idag för det känndes bäst så nu när vi håller på att lära känna varandra och hon hade inte gått så mycket. Imorgon hoppar jag i stallkläderna igen och far och rider henne igen ♥
 
Är helt kär, måste vara den finaste b-ponnyn ever ♥

snyggaste iphone skalen!

 
Jag ser ipone som en "märkesmobil" idag skulle det inte förvåna mig om alla på bussen hade en iphone men får si sådär ett år sen om en kompis hade fått en ipone var det typ " VA? ååå serriöst lyckobarn" 
 
Every1 seems 2 b in style. 
Designen på iphone 4/4s är min favorit, baksidan är av glas, eller ja hela mobilen. Men om man tappar mobilen och inte har ett skal så är baksidan plötsligt inte så fin. Folk har därför alla möjliga skal till sina ipones och i värsta fall 
 
 
Vart tog den snygga märketelefonen vägen? 
 
Det som är praktiskt med skalen ovanför är att dom trollar inte bort designen och dom är stilrena. Dom finns att köpa på www.uffessakerochting.se det finns till 4/4s och till 5. 

Trött som jag vet inte vad

 
 
 
Fredag, gå och gräv ner dig. Hur fan kan man gilla fredagar? visst slutet på veckan och för vissa innebär det "fredagsmys" men för det ett rent helvete (ursäkta språket) är alltid jättetrött efter veckan så jag knappt tar mig upp ur sängen, skolan går väl hyfsat bra men efter skolan är jag sviiin tröött, vilket leder till att jag somnar tidigare vilket leder till bye bye fredagsmys!
 
Hoppas ni har fått lite onödig information, puss

Ett måste i garderoben

 
Hur fin? hittade den på www.missme.se  den finns i andra färger men gillar denna bäst. 
åh den passar ju typ till allt, jeans, thights shorts.. Give me.
 

5 random fakta om mig

 
 
 
 
 
 
 
I'm a dreamer
 
 
Jag är allergisk mot jordgubbar + att jag inte tycker att det är så gott, MEN jag äter det endå.
Stupid me.
 
 
Jag ser upp till dom som vågar ha en egen stil. 
 
 
Jag har alltid varit den blyga typen, men nu är jag allt annat än blyg.
 
 
 
"Never give up" är ett av mina måtton 
 

♛SHUT UP AND KISS ME♛

 
 

Fokiwa favoriter

 
Tyck här för att komma till Fokiwa.se eller tryck på bilden.
 
Har ni några favoriteer från Fokiwa? 

Bloggbyte

Hej! jag tänker börja blogga på den här bloggen nu, tidigare har ni kunnat följa mig på www.rebecca.imaa.se men efter mycket om och men så bestämde jag mig för att byta till blogg.se! jag kan inte säga helt säker vad den här bloggen kommer att handla om, det får bli som det kommer väl naturligt? mitt liv mode hästar tankar och åsikter & videobloggar skulle jag väl gissa på. Har redan gjort några videobloggar, min youtube kanal hittar du här!
 
 
Imogon sparkar vi igång allting, hoppas ni stannar  ♥
 
 
Bilden är några månader gammal.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0