Ny blogg!

 
klicka på bilden för att komma till bloggen!
 
hoppas ni fortsätter att följa mig där! 

Saknar England

 
Två bilder från stranden, min bror Norman surfade, tanken var att jag också skulle göra det men det var väldigt kallt och blåsigt, även om det inte syns på bilderna.. Men vi får ta det i Agusti då jag besöker England igen, för hoppningsvis är det varmare i både vattnet och i luften då, eller ja självklart är det det! Vi var på ett ställe i England där man skulle göra sammarbetsövningar, på många av dom så krävdes en bra balans, men jag klarade det bra, "Future surfer" som Norm sa ;) 

NEW YORK

 
 
New York, så mycket tankar king sju små bokstäver, en vacker dag sitter jag på ett plan till New York, har fickorna fulla med pengar som jag kan lägga på VS och mycket mycket mer.
 
Gaah jag är på tok för bra på att dagdröma..

Sommarplågan är här

 
 
ÅÅ jag dör vilken skön låt, en av sommarplågorna 2013 skulle jag gissa! 
 
lyssna på låten, eller så,, nä du har inget val lyssna! 

I feel safe, but I'm not 'Cause I'm killed by a cop


Måndag

 
 
Ohh vad fail det låter på svenska "måndag" mweheh...
 
Som en boss vaknade jag för en gångs skull i tid, fixade mig och var taggad  att åka till skolan. Konstigt nog?!
Har egentligen inget vettigt att skirva men jag skirver i alla fall..
 
Det känns prima att min fina vän också gillar saade, u go gilr! ♥
 
 
 
 

kan inte sluta

Kolla på det här klippet, hahaha ♥
Ett år gammal men vad gör det? (:
 
 

Helgen sög

 
Pfff, den här hälgen var ett stort jävla skämt.

Visst, det har varit sommarvärme men jag har varit ensamen hela helgen, för det mesta ledsen stressad eller något annat, klockan är snart 11, på tisdag är det prov i musik som jag måste spika, på måndag och tisdag är det prov i tyska, som jag måste spika, imorgon ska min bok vara utsläst. Önskar att jag inte var i behov av sömn och mat, allt skulle ju vara lättare då, jaja ska fortsätta träna på tyskan sen måste jag äta!
 

Ny faviritlåt

 
 
love it!
 


True shit

 
 

Hotter than fire

 
 
Oh, it's getting hot in here
 
And *booom* i love him.
 
Åhåhå dunkar Eric saade, är helt faast!!

fashion

 
Ge mig ♥
 

Ända senadn jag var nio år har jag varit intresserad av mode och trender, då var det dock saker som var inne, lindex h&m osv, men jag började att slänga ihop outfits väldigt tidigt, där ett tag var min stil lite Avril Lavinge inspererad, nu snackar vi typ Rebecca 10 år. Sedan blev den bara mer och mer som alla andra och nu är jag så jävla less! vill ha en stil som sticker ut, gud vad kul!! vissa vågar inte sticka ut för att folk glor, låt dom glo, om någon står och glor på mig för att jag har en rosett i håret  flinar jag bara lite i smyg... 
 

yesyes

 
 

Om en månad

 
Om en månad är det den 18 juni, min fjortonårsdag! känns lite galet att jag blir 14 år, har knappt hunnit vara 13.. Menmen, mamma är på något sätt possitiv till hela grejen "nu blir du fjortis på riktigt" sa hon, hm, det vet jag inte om jag kan hålla med henne om..

17 maj

 
17 maj, inte vilken dag som helst, det är min namnsdag, whopwhop grattis till mig då! Håller på att flytta ut, har tagit med mig det viktigaste och bosatt mig på altanen, hoppas att jag får lite färg innan jag sätter mig på planet mot Rhodos. Inviger shorts och magtröja, det ni! Ha det så bra så ska jag gå och jobba på min bränna och fira min namnsdag som bara Angelica kom ihåg, ♥
 äh förväntar mig inte att mina vänner ska ha koll på det, däremot är jag lite besviken på min mormor.. 

ute i solen

Tja, kom just hem. Hat umgåtts med girlsen hela dagen, jag och Angelica for hem till henne och åt sedan fastnade vi framför våra mobiler ( like a nerd ) sedan for vi hem till mig och levde livet, vi barnslade oss väldigt mycket, fint väder ute ju så vi hängde i en lekpark, gungade pratade och hade det chill, sen kom Wilma och var med oss. Tiden sprang ivär jag jag var hemma kl halv tio, sprang hela vägen hem och förberädde mig för sängen, har ju längtat hela dagen på att få gå och lägga mig så :I 
 
 
Man vet att sommaren närmar sig när man kan vara ute utan att märka att det är sent.

H▲KUN▲ M▲T▲T▲

 
Alltid lika kul att kolla på dessa bilder, jag Angelica och våra vita prinsessor ♥ det var tider det ♥
 
Har ni också vaknat på morgonen och längtat till ni får gå och lägga er igen? det hände mig idag, dels så var jag väldigt trött och jag såg inte fram emot min enormt långråkiga skoldag, men nu har jag klarat av den! 
 
Nu ska jag vara med Angelica! vi hörs efter det :*

Nördar

 
Bilderna är en dag gammla men ni bryr er inte va? pff tur trode jag skulle åka på stryk.
 
Man skulle kunna säga att jag har haft en heldag med min älskling macbook air, eller så säger man "nolifer" och himlar med ögonen som många skulle ha gjort. Mamma jobbar kväll och jag "sover" jag ska bara.. Ni vet göra lite nödvändiga saker först. Men snart ska jag gå och lägga mig i hopp om att det blir en bättre dag imorgon.
 
Ha det så gött! 

summer

 
Skolavslutning om tre veckor.

Det är helt sjukt, snart har jag gått ut sjuan, tiden har gått väldigt fort, hänger inte med.. Idag blir det att sjunga i matsalen, tagga 

Känner min som en bonde som sjunger för min kossor, önska mig lycka till... 
 

Jag idag

 
Halv och fin. Bara älskar håret, Mió stylade det i samband med klippningen, ska ändå bli kul att blöta det och se hur långt håret är, men samtidigt vill jag ha kvar mina lockar och toffsar, men någon gång måste man ju tvätta håret, hiihi. Det var kul att de folks reaktioner idag, vissa såg ut såhär - O.o och vissa såg ut såhär - ♥_♥
 
Orkar ändå inte bry mig om vad andra tycker, my life ♠
 
 
När det var som lockigast.

unnar mig

 
 
 
 
 

Dag 2 - min kärlek

 
 
Hahah, vet inte vad jag ska skriva här, är inte kär i någon, däremot älskar jag Yohio och Seremedy, gills det? 
 
 

Tar ett bad

 
Brb. Är less på att plugga, har huvudvärk som inte vill lägga sig. Har pluggat i några timmar, det går sakta om man har ont i huvudet. 

Dag 1 - berätta om dig själv

Tycer att vi skippar dag 1, berätta om mig själv, fan var tråkigt, Läs min blogg om du vill veta vem jag är ;) 

klarar det

Dag 1 – Berätta om dig själv
Dag 2 – Din kärlek
Dag 3 – En bild på dig och dina vänner
Dag 4 – Dina favoritappar
Dag 5 – En bild av en plats du varit på
Dag 6 – Bloggarna du läser
Dag 7 – En bild på dig för 1 år sedan och en på dig idag, skillnad?
Dag 8 – Hit vill jag åka innan jag dör
Dag 9 – En bild på dig som liten
Dag 10 – En bild på ditt första husdjur
Dag 11 – En bild på en familjemedlem
Dag 12 – Din favoritbild
Dag 13 – En bild som någon annan har tagit på dig
Dag 14 – En bild på dig som 10 år
Dag 15 – En inspirerande bild för dig
Dag 16 – Detta gör jag på helgerna
Dag 17 – En videoblogg
Dag 18 – Fem länder/städer du vill besöka
Dag 19 – Din favoritdag
Dag 20 – En bild på det du köpte senast
Dag 21 – En bild på dig som 4 år
Dag 22 – Nått som går på tv som du gillar
Dag 23 – Ditt favorit nagellack
Dag 24 – En bild på din data
Dag 25 – Skriv 5 saker om dig som du inte har skrivit på bloggen förr
Dag 26 – Din favorit tid på året
Dag 27 – Fem bilder som beskriver vad du har gjort idag
Dag 28 – Bild på sminket du brukar använda
Dag 29 – Detta åt jag till frukost
Dag 30 – Ditt favoritgodis

En månad

 
En månad. Om en månad hoppar jag på planet till Rhodos för att stanna där i två veckor och bara njuta ♥ 
KOMMER att kunna uppdatera er med bilder och inlägg när jag är där, 
 
 
 

stolt

 
 
 
Hela dörren! utom några mellanrum som är svåra att täcka. Trivs som fisken i vattnet i mitt rum nu. Grejen är den att det fortsätter rulla in Yohio poster som inte får plats på dörren, de är för stora, garderoben nästa? sen då, resten av huset kanske, man måste ju markera att "här bor ett stort fan av Yohio" eller kanske man ska säga " såhär bor ett stort fan av Yohio"
 


favoriter

 
Mina Hello kitty hörlurar, fick dom i julklapp för två år sedan. Tycker dom är jättesöta.
 
 
En parfym jag köpte i England, den kostade 69 eller så var det 79 sevenska kronor på Next. 
 

I know you're somewhere out there

 
 

Daimtårta

 
Torsdags lyx.

tråkiga inspirations bilder

 
Anlednigen till att jag gör det här inlägget är för att jag inte har tid att skriva ett bra inlägg, nu ska jag städa mitt rum och fixa mig, sen kommer jag förbereda mumsiga inlägg här på bloggen, tills vidare kan ni ju dricka vatten eller nå. Hahah skoja, puss ♥

saknaden är enorm

 
Ibland känns det som att allt är fel, men det är klart, Livet är som ett pussel och alla saker man är glad över eller gillar är pusselbitar, nu är en stor pusselbit i bollnäs. Igår fick jag nästan panik nör jag skulle plugga till matteprovet, kan inte göra som vanligt och stänga in mig i boxen och plugga, jag kan inte heller sätta mig i boxen och bara gråta ut om det är något som är jobbigt och sedan puffar Chantisse på mig som "ryck upp dig" 
 
Det låter säkert hur töntigt som helst.. Minns sista dagen med Chantisse, sista ridturen (alla bilder är från den dagen) grens skulle komma och hämta henne klockon tre, jag ville inte sitta av henne efter att jag hade rididt, visste att det kunde vara sista gången jag satt på ponnyns rygg. Jag satt i fikarummet och klockan var ganska precis tre, hörde att det kom en bil så jag kollade ut genom fönstret och väntade mig se någon som skulle komma och sköta sin häst, mitt hjärta hoppade över ett slag när jag såg att det var bussen Chantisse skulle åka med. 
 
Vissa saker har ju blivit lättare när man inte har en ponny, men nu inser jag att jag aldrig kommer att hitta en ponny med lika fin personlighet som Cha.
 
Mitt intresse för hästar är inte lika stor längre, jag är i stallet ca en gång i veckan, jag vill bara kräkas på kännslan,  det här är fel, så fel. 
 
where's my happy ending? 

hett

 
 

You're the only focus in my lens

 
 
 

Are you fucking kidding me?

 
Ja vad ska man säga, mamma köpte dom här byxorna från vila, lite wild and crazy. Jag tycker inte att byxorna är fula, det kom bara som en schock att min mamma köpte dom. Min kommentar till det var att hon var i en 30 års kris. Undra om hennes nya måtto är young wild and free!?

I'm gonna dance with somebody

 
Köpte lite kläder som jag ska dansa i (kanske har dom till annat också) måste ta tag i dansen nu (dansen som jag inte går i) ska boka zumba sen är det bara go for it yeye! 

Sunglasses!

 
Fick ett ryck och köpte tre solglasögon, alla är från HM. glasn på  de runda genomskinliga är space men det syntes inte på bilden, har hittat två till på glitter som jag ska köpa sen får det vara bra, nu taggar vi Rhodos om en månad!! förberedelser.. 
 

Nya favoriter

 
 
 
 

sorry att jag inte bloggar men det är så mycket just nu


RSS 2.0